Transformaties

bij onze klanten

Romy

“Ik bevind me in een transformatie op zowel zakelijk als persoonlijk gebied en ik merk dat het veranderen van mijn huis me daar ook in helpt; loslaten wat niet meer bij me past en nieuwe dingen toevoegen. Zo wordt het steeds meer een uiting van wie ik ben in deze fase van mijn leven.”

Roos & Misha

“Na 2 jaar klussen & upgraden zou je zeggen dat je huis wel je thuis zou zijn. Toch? Maar toch leek onze woonkamer steeds niet af. Ik wilde graag iets meer aan de muren, mijn vriend Misha was sceptisch/kritisch en ik wist niet precies wat… Met als resultaat: de muren bleven kaal.”

“About My Interior is er zeker in geslaagd op een persoonlijke manier, beginnend bij ons ‘zijn’ ons huis te optimaliseren met natuurlijke elementen!”

Lizet & Matthijs

House of Essence

“De visualisatie en plattegrond voor House of Essence hebben mijn abstracte idee in een concrete vorm omgetoverd. Zo fijn om de beelden die je in je hoofd hebt daadwerkelijk voor je te zien. De sfeer, de patronen, de natuurlijke materialen; het plaatje klopt volledig.“

Lizet & Matthijs

“Meteen zijn we in de weer gegaan, het resultaat is verbluffend ontspannen en past ons goed. Ook weet ze gemakkelijk kleinere aanpassingen te adviseren, met oog voor bewust natuurlijke componenten, materialen en kleurstellingen. Het maakt dat wij ons net nog wat meer thuis voelen.”

Download gratis

visualisatie

Alvast een fijne start maken met jouw interieur transformatie? Download de gratis visualisatie die je begeleid naar de essentie van jouw interieur.