Werk met mij

het proces

Vaak heb je niet door hoeveel invloed je fysieke omgeving heeft op hoe je je voelt, op je gezondheid en daarmee je leven. Zo ook je interieur.

Ik maak je bewust van die invloed door samen te onderzoeken wat er nodig is, door me echt met jou te verbinden en op reis te gaan. Door met jou jouw kampvuur onder de sterrenhemel te vinden. Het ultieme thuisgevoel waar je je gedragen voelt in verbinding met jezelf.

Hoe ziet dit traject en proces er dan uit?

1

naar de kern

Je gaat met behulp van visualisaties en een werkboek eerst zelf aan de slag om het proces in gang te zetten. Samen gaan we hier dieper op in tijdens een wandeling in de natuur. Hierna hebben we heldere uitgangspunten om met JOUW NATUUR aan de slag te gaan.

Download gratis

visualisatie

Alvast een fijne start maken met jouw interieur transformatie? Download de gratis visualisatie die je begeleid naar de essentie van jouw interieur.

2

richting

Dit vertaal ik naar beeld in de vorm van een moodboard, materialen, kleuren en opties voor een nieuwe indeling. En geef ik tips over waar je mee zou kunnen beginnen om de transformatie in gang te zetten, als dat niet al is gebeurd tijdens de wandeling. Meestal voel je dit zelf al aan of komt er iets in je op waar je mee aan de slag wilt.

3

RUIMTE CREËREN

Heel vaak is dit eerst letterlijk ruimte maken, groot of klein, door op te ruimen. Door stil te staan waar jij blij van wordt en wat jou jou maakt, zodat we dat kunnen gaan uiten in jouw huis of praktijkruimte.

4

Realisatie

Vervolgens geef ik voorbeelden van mogelijk ander meubilair, het aanpassen van je huidige spullen, keuken, een definitief kleur- en materialen- en indelingsplan. Ben je hier helemaal blij mee dan kan ik een lichtplan maken. Met het totaaldocument kan je zelf aan de slag.

Mocht er hulp nodig zijn bij de uitvoering of het uitzoeken van meubilair, verlichting of een keuken, kan dit d.m.v. een strippenkaart.

5

advies & coaching

Tijdens het gehele proces begeleid ik je, heb je ruimte voor vragen en feedback en je krijgt een naslagwerk mee als leidraad met het volledige advies en tips voor duurzame aankopen en Biophilic Design in huis toepassen.

aanbod

INSPIRATIE SESSIE

Zelf ga je aan de slag met een visualisatie en moodboard. Daarna gaan we wandelen in de natuur en krijg je een boekje toegestuurd met alle bevindingen. Na deze sessie weet jij welke elementen uit de natuur jou ondersteunen, hoe je die in huis kan halen en kan je daarmee zelf aan de slag. Is de natuur ook jouw oplaadpaal? En wil je haar graag in huis halen?

Plan dan een gratis kennismaking en kijken we samen welk aanbod het beste bij jouw wensen en vraag past en of we een match zijn.

TRANSFORMATIE TRAJECT

Op zoek naar een thuishaven waar jij kan opladen, ontspannen en je gedragen voelt. Jouw binnen- en buitenwereld in harmonie met elkaar. In dit traject gaan we samen die reis aan en creëren we die plek door stap 1 t/m 5 te doorlopen. 

Plan een gratis kennismaking, dan kijken we samen welk aanbod het beste bij jouw wensen en vraag past en of we een match zijn.