About me

en contact opnemen

“Nature is our greatest ally & inspiration”

David Attenborough

Ik ben Irja, wonend in hartje Haarlem met vriend en kat en ook zoveel als mogelijk in de duinen, op het strand of in mijn moestuin te vinden. In contact staan en verbonden zijn met de natuur, geeft mij energie en rust. Ze is mijn oplaadpaal.

Van kleins af aan was ik altijd al bezig met een fijne slaapkamer voor mezelf creëren. Een aantal jaar geleden viel bij mij het kwartje dat een echt thuis, een veilige, vertrouwde thuishaven belangrijk is. Waar je je gedragen en ondersteund voelt en om je op te laden, terug te trekken en gewoon te kunnen zijn. Wat zou het mooi zijn als iedereen zich hiervan bewust is en in zo’n echt thuis woont én werkt.

Ook heb ik een gigantische drive om me in te zetten voor de Aarde.

Ik streef naar een wereld waarin men bewuster leeft in connectie met de natuur en dat begint voor mij bij een thuis voor iedereen te creëren waarin je het ultieme ‘vakantiegevoel’ hebt. Wat voor mij inhoudt dat je je er vrij, ontspannen en geïnspireerd kan voelen. Tot rust kan komen en jezelf kan zijn. Je kan voeden door de natuur, mensen en cultuur. Samen kan zijn met je geliefden en alleen hebt wat nodig is om te leven in je eigen flow.

Ik streef naar een wereld waarin men bewuster leeft in connectie met de natuur en dat begint voor mij bij een thuis voor iedereen te creëren waarin je het ultieme ‘vakantiegevoel’ hebt.

Daarnaast ben ik sensitief en voel mensen en omgevingen snel aan, waardoor ik door de beschermlaag heen kan prikken en de echte pijn kan aanvoelen en aanstippen. En toch sta ik met beide benen op de grond. De verbinding tussen intuïtie en praktisch advies zal er bij mij altijd zijn.

Opgeleid als bouwkundige en architect en een toolbox die ik in de afgelopen 10 jaar ondernemen heb mogen vullen. Help ik je graag als holistisch architect met zowel mijn hoofd als mijn hart en onderbuik, zodat ook jij weer kan gaan leven en werken vanuit jouw thuishaven.

Liefs, Irja

Neem contact op

Weet jij waar je behoefte aan hebt? Of zou je dit met mij willen onderzoeken? Ik ga graag met je in gesprek.