Roos & Misha

woning Santpoort-Zuid

83 m2
Samenhang en authenticiteit
Rust

“Na 2 jaar klussen & upgraden zou je zeggen dat je huis wel je thuis zou zijn. Toch? Maar toch leek onze woonkamer steeds niet af. Ik wilde graag iets meer aan de muren, mijn vriend Misha was sceptisch/kritisch en ik wist niet precies wat… Met als resultaat: de muren bleven kaal.”

Moodboard

Roos haar plek in de natuur voedt haar, geeft haar uitzicht, warmte, liefde en rust. Een plek vlakbij in de duinen. Voor Misha is dit voeding, rust en uitzicht vanuit zijn kayak met uitzicht op de bergen. Door de dag heen geeft het huis rust en ondersteuning. Samen eten en verbinden is een belangrijke spil én omringd zijn door zelfgemaakte of geërfde spullen.

“Een groene oase waar rust, structuren en warmte samenkomen”

Roos & Misha

Wens

Voor Misha was de aanleiding dat hij het huis te rommelig vond, te onsamenhangend, zonder precies een vinger op de oorzaak te kunnen leggen. Daar wordt hij onrustig van, hij houdt van eenvoudig en opgeruimd. Rosanne vindt dat de basis klopt, maar de afwerking lukt maar niet. Het mist het echte THUIS gevoel.

Vertaling

We zijn begonnen met de lange woonkamerwand meer lucht en rust te geven. Daarnaast hebben we de planten en ‘spulletjes’ gegroepeerd. De losse frutjes en ‘to-dotjes’  hebben een vaste plek gekregen. Dit heeft voor een samenhangend en authentiek interieur gezorgd. Ze ervaren nu meer rust in huis. En hebben veel meer het gevoel dat het hun huis is en niet eentje uit een tijdschrift.

Inspiratie

jouw interieur draait om jou

Reactie

“Ik had Irja al eerder horen spreken over Biophilic Design. Het spel met bijvoorbeeld structuren en memorabilia was echt een eye opener voor ons. Door de holistische werkwijze van Irja viel letterlijk alles op zijn plek. Kleur, stijl & karakter wist ze moeiteloos te combineren. 90% van de wijzigingen waren re/upcycle items uit ons huis en 10% waren nieuwe items die we met praktische google linkjes aangereikt kregen (handy!) Iedere keer dat ik mijn woonkamer inloop zie ik een unieke samenkomst van nieuw en oud, authentiek en warm, rust en energie, ronduit geweldig! Voor de andere ruimtes vragen we haar zeker weer!”

About me

Persoonlijk woon- en interieuradvies: van vraag, naar wens, naar ontwerp, naar een thuis. Samen met jou realiseer ik jouw thuishaven!

Geen interieur volgens een trend of stijl. We onderzoeken samen wat écht bij je past, ik ontwerp vervolgens op basis van jouw natuur en leefgewoonten. Daarbij haal ik graag de natuur in huis d.m.v. biophilic design én help ik bij het maken van bewuste keuzes in je interieur. Een gezond huis met natuurlijke materialen. Omringd door spullen waar je om geeft, die je waardeert, je inspireren en jouw verhaal vertellen. Een thuishaven waar jij kan opladen en ontspannen.

Ik geloof erin dat een gezonde en inspirerende thuisbasis, een positieve impact heeft op jou, je omgeving én het milieu.

Download gratis

visualisatie

Alvast een fijne start maken met jouw interieur transformatie? Download de gratis visualisatie die je begeleid naar de essentie van jouw interieur.