Jouw interieur draait om jou

Waar word jij door gevoed? Ik door planten, liefde, lekker eten met vrienden, zachte stoffen, staren naar de sterren en de maan, nieuwe plekken ontdekken, wandelen door het bos of strand, de schelpen van mijn oma. Zorg dat je je hiermee omringd, zodat jouw omgeving je gaat ondersteunen en jouw verhaal vertelt. Denk aan een boom die gevoed wordt door de aarde, de zon en andere elementen van buitenaf. Zij zet deze om in voeding voor zichzelf en daarna de omgeving. Hetzelfde geldt voor jou, in jouw natuur.

De natuur is het ultieme voorbeeld voor mij, want in een gezond ecosysteem, zoals een boom, is er balans tussen geven en nemen. Een gezond ecosysteem is duurzaam, ieder onderdeel ervan mag er zijn. Neemt wat zij nodig heeft en geeft wat zij over heeft/anderen nodig hebben, het past zich aan en gaat heel lang mee. Iedere boom heeft andere behoeften, de één floreert beter tussen anderen en de ander groeit alleen, in droogte of liever aan het water, in een warme of juist een koude omgeving. Alle bomen zijn anders, iedereen is anders, jij bent anders. Dit vertaalt zich ook in jouw thuis.

 

 

Heb jij je wel eens afgevraagd wat jouw huis je meer kan geven dan alleen een dak boven je hoofd? Of zou je dit met mij willen onderzoeken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Review

“Het persoonlijke, holistische, natuurlijke concept van AMI, klopt! Het resultaat is verbluffend ontspannen en past ons goed. Ook weet ze gemakkelijk kleinere aanpassingen te adviseren, met oog voor bewust natuurlijke componenten, materialen en kleurstellingen. Het maakt dat wij ons net nog wat meer thuis voelen. Irja is er zeker in geslaagd op een persoonlijke manier, beginnend bij ons ‘zijn’ ons huis te optimaliseren met natuurlijke elementen!”

Zo pasten we dit toe

bij Roos & Misha

Inspiratie

voor jouw interieur

About me

Persoonlijk woon- en interieuradvies: van vraag, naar wens, naar ontwerp, naar een thuis. Samen met jou realiseer ik jouw thuishaven!

Geen interieur volgens een trend of stijl. We onderzoeken samen wat écht bij je past, ik ontwerp vervolgens op basis van jouw natuur en leefgewoonten. Daarbij haal ik graag de natuur in huis d.m.v. biophilic design én help ik bij het maken van bewuste keuzes in je interieur. Een gezond huis met natuurlijke materialen. Omringd door spullen waar je om geeft, die je waardeert, je inspireren en jouw verhaal vertellen. Een thuishaven waar jij kan opladen en ontspannen.

Ik geloof erin dat een gezonde en inspirerende thuisbasis, een positieve impact heeft op jou, je omgeving én het milieu.

Download gratis

visualisatie

Alvast een fijne start maken met jouw interieur transformatie? Download de gratis visualisatie die je begeleid naar de essentie van jouw interieur.