Feng Shui

Een van de invalshoeken die ik gebruik om van een huis een ’thuis’ te maken is Feng Shui. Deze eeuwenoude filosofie bestudeert de relatie tussen de mens en zijn omgeving en leert ons wat er nodig is om van die omgeving een prettigere plek te maken. Je omgeving beïnvloed namelijk hoe je je voelt en vaak ook nog je gezondheid. Het reflecteert zelfs wie je bent. 

Een oud Chinees gezegde luidt:

“Zoals je huis is, zo ben jij. Zoals jij bent, zo is je huis.”

Soms klopt er gewoon iets niet helemaal in de inrichting van een bepaalde ruimte, maar is het moeilijk te duiden waar het nu precies aan schort. Je kan een zwaar gevoel hebben of onrustig. Herkenbaar?

Feng Shui geeft woorden aan een gevoel en kan de punten/thema’s aanwijzen waar het niet lekker stroomt. Het draait om het principe ‘alles is energie’. 

Zo pasten we dit toe

bij House of Essence

Inspiratie

voor jouw interieur

About me

Persoonlijk woon- en interieuradvies: van vraag, naar wens, naar ontwerp, naar een thuis. Samen met jou realiseer ik jouw thuishaven!

Geen interieur volgens een trend of stijl. We onderzoeken samen wat écht bij je past, ik ontwerp vervolgens op basis van jouw natuur en leefgewoonten. Daarbij haal ik graag de natuur in huis d.m.v. biophilic design én help ik bij het maken van bewuste keuzes in je interieur. Een gezond huis met natuurlijke materialen. Omringd door spullen waar je om geeft, die je waardeert, je inspireren en jouw verhaal vertellen. Een thuishaven waar jij kan opladen en ontspannen.

Ik geloof erin dat een gezonde en inspirerende thuisbasis, een positieve impact heeft op jou, je omgeving én het milieu.

Download gratis

visualisatie

Alvast een fijne start maken met jouw interieur transformatie? Download de gratis visualisatie die je begeleid naar de essentie van jouw interieur.