BIOPHILIC DESIGN

De natuur inspireert me, geeft me rust. In de natuur kan ik mezelf zijn. Als ik daar ben ontspan ik en als ik er lang genoeg ben vind ik er weer inspiratie. Hoe is dit voor jou? En waarom hebben we dit dan niet thuis?! Biophilic design geeft mij hier het antwoord op.

Deze filosofie gelooft er in dat als we ons weer meer omringen met de natuur je je ook beter voelt. Wij zijn natuur. We zijn alleen onze connectie met die natuur kwijtgeraakt door in een stenen omgeving te gaan wonen. Wat nou als we die natuur integreren in die omgeving? En niet alleen maar door middel van planten! Door de schors van een boom weer echt te voelen aan je eettafel, alsof je op mos loopt door het fluffy vloerkleed.

“De rimpeling van water in het glas van je raam.”

Biophilic design gaat om het creëren van ruimtes die op een natuurlijke manier een herstellend vermogen hebben én die ons helpen ons positief, ontspannen en gestimuleerd te voelen. Met deze ontwerptool boots je het gevoel van kalmte na wat je in de natuur voelt. Je zorgt ervoor dat al je zintuigen geprikkeld worden. Net als in de natuur. Dit doe je door middel van texturen, materialen, vormen, kleuren, patronen in een goede mix én in balans naar binnen te halen.

Zo pasten we dit toe

bij Romy

Inspiratie

voor jouw interieur

About me

Persoonlijk woon- en interieuradvies: van vraag, naar wens, naar ontwerp, naar een thuis. Samen met jou realiseer ik jouw thuishaven!

Geen interieur volgens een trend of stijl. We onderzoeken samen wat écht bij je past, ik ontwerp vervolgens op basis van jouw natuur en leefgewoonten. Daarbij haal ik graag de natuur in huis d.m.v. biophilic design én help ik bij het maken van bewuste keuzes in je interieur. Een gezond huis met natuurlijke materialen. Omringd door spullen waar je om geeft, die je waardeert, je inspireren en jouw verhaal vertellen. Een thuishaven waar jij kan opladen en ontspannen.

Ik geloof erin dat een gezonde en inspirerende thuisbasis, een positieve impact heeft op jou, je omgeving én het milieu.

Download gratis

visualisatie

Alvast een fijne start maken met jouw interieur transformatie? Download de gratis visualisatie die je begeleid naar de essentie van jouw interieur.