Romy

appartement Den haag

60 m2
Verbinding met de natuur
Ruimte voor rituelen

Ik bevind me in een transformatie op zowel zakelijk als persoonlijk gebied en ik merk dat het veranderen van mijn huis me daar ook in helpt; loslaten wat niet meer bij me past en nieuwe dingen toevoegen. Zo wordt het steeds meer een uiting van wie ik ben in deze fase van mijn leven.

Moodboard

Romy’s plek in de natuur beschermd haar, geeft haar uitzicht, warmte en verfrissing. Ze is krachtig en zacht tegelijk net als wie zij zelf is. Door de dag heen geeft elke zone in huis haar een andere energie. Het voelt ontspannen en creatief tegelijk. Ze wil in verbinding met geliefden koken en tafelen.

“En dat dit dus ook rustig aan mag gaan, i.p.v. alles in één keer, waardoor het steeds meer weer mijn plek wordt.”

Romy

Wens

“De belangrijkste reden om aan de slag te gaan, is dat ik voel dat er iets niet klopt in mijn huis, dat het niet voelt als ‘mij’. Ik kan er alleen zelf niet goed de vinger op leggen en weet al helemaal niet waar ik moet beginnen om veranderingen aan te brengen.”

Vertaling

Tijdens het proces bleek dat de woon- en eetkamer te vol was én voelde. De gordijnen te zwaar waren en er zachtere kleuren toegevoegd mochten worden. Evenals een houtsnijwerk waar Romy al een tijd van droomde. Een plekje om de dag te starten vanuit een stoel die haar omarmd in het ochtendlicht uitkijkend op de bomen. Een ronde tafel waar je als gelijken om heen kan zitten en verbinden met elkaar. Dit heeft voor een veel warmere en zachtere ruimte gezorgd, die echt eigen is.

Inspiratie

biophilic design

Reactie

“Het Thuis in jouw Natuur traject met Irja was ontzettend fijn. Irja heeft me met hele andere ogen naar mijn huis laten kijken. Er kwam al heel snel meer helderheid over waarom bepaalde dingen ’niet goed voelden’ en hoe ik dit zowel zelf als o.b.v. haar advies kon gaan aanpassen. Irja’s advies over de kleuren en materialen nodigden me soms uit om uit mijn comfortzone te stappen, maar vaak gaf het vooral veel rust. Het traject heeft me daarnaast ook een gevoel van eigenaarschap gegeven om de ruimtes in mijn huis echt zo te vormen en in te richten dat ze uitstralen wie ik ben. Het is momenteel nog een beetje work in progress, maar mijn huis past zoveel beter bij mij!”

About me

Persoonlijk woon- en interieuradvies: van vraag, naar wens, naar ontwerp, naar een thuis. Samen met jou realiseer ik jouw thuishaven!

Geen interieur volgens een trend of stijl. We onderzoeken samen wat écht bij je past, ik ontwerp vervolgens op basis van jouw natuur en leefgewoonten. Daarbij haal ik graag de natuur in huis d.m.v. biophilic design én help ik bij het maken van bewuste keuzes in je interieur. Een gezond huis met natuurlijke materialen. Omringd door spullen waar je om geeft, die je waardeert, je inspireren en jouw verhaal vertellen. Een thuishaven waar jij kan opladen en ontspannen.

Ik geloof erin dat een gezonde en inspirerende thuisbasis, een positieve impact heeft op jou, je omgeving én het milieu.

Download gratis

visualisatie

Alvast een fijne start maken met jouw interieur transformatie? Download de gratis visualisatie die je begeleid naar de essentie van jouw interieur.