Lizet & Matthijs

woning Den haag

95 m2
Kunnen aarden
Thuisvoelen

“Meteen zijn we in de weer gegaan, het resultaat is verbluffend ontspannen en past ons goed. Ook weet ze gemakkelijk kleinere aanpassingen te adviseren, met oog voor bewust natuurlijke componenten, materialen en kleurstellingen. Het maakt dat wij ons net nog wat meer thuis voelen. Irja is er zeker in geslaagd op een persoonlijke manier, beginnend bij ons ‘zijn’ ons huis te optimaliseren met natuurlijke elementen!”

Moodboard

Bij dit balans advies kwam de liefde voor Italië direct naar boven. Warmte, turquoise zee en kleurrijke straatjes popte direct op in mijn hoofd.

“Irja is er zeker in geslaagd op een persoonlijke manier, beginnend bij ons ‘zijn’ ons huis te optimaliseren met natuurlijke elementen!”

Lizet & Matthijs

Wens

Lizet en Matthijs hadden het gevoel dat het huis nog niet helemaal af was, maar wisten niet goed hoe ze dit wel konden doen. De woonkamer voelde nog niet genoeg als een cocon aan, waar ze volledig kunnen ontspannen.

Vertaling

De prachtig hoge voorkamer, kon wel wat tegenwicht gebruiken. Door de muur niet volledig tot het plafond te schilderen, krijg je een ander ruimtelijk effect. Daarbij zorgt de donkergroene muur voor een veilig gevoel achter de bank. Het contrasterende terra accent op de schouw geeft meer warmte. Het restje verf is in het toilet gebruikt voor meer eenheid in huis.

Inspiratie

jouw interieur draait om jou

Reactie

“Het nieuwe persoonlijke, holistische, natuurlijke concept van Irja, klopt! Zij brengt hierin haar kwaliteiten samen. Wij waren al langere tijd op zoek naar wat meer ‘aarden’ in de hoge voorkamer van ons huis uit 1904. Maar hoe? En werd het dan niet te donker? Bij Irja ging het na een vlotte blik en gesprek, waarbij we uitkwamen op de liefde voor Italië waar wij getrouwd zijn, direct borrelen. Er was al veel ‘zee’ en lichte kleuren aanwezig, natuurlijke warmte mocht eraan toegevoegd worden. Een diep groene muur bij de bank en een terra accent op de muur rond de schouw, met een creatieve vlakverdeling, waren haar adviezen.”

About me

Persoonlijk woon- en interieuradvies: van vraag, naar wens, naar ontwerp, naar een thuis. Samen met jou realiseer ik jouw thuishaven!

Geen interieur volgens een trend of stijl. We onderzoeken samen wat écht bij je past, ik ontwerp vervolgens op basis van jouw natuur en leefgewoonten. Daarbij haal ik graag de natuur in huis d.m.v. biophilic design én help ik bij het maken van bewuste keuzes in je interieur. Een gezond huis met natuurlijke materialen. Omringd door spullen waar je om geeft, die je waardeert, je inspireren en jouw verhaal vertellen. Een thuishaven waar jij kan opladen en ontspannen.

Ik geloof erin dat een gezonde en inspirerende thuisbasis, een positieve impact heeft op jou, je omgeving én het milieu.

Download gratis

visualisatie

Alvast een fijne start maken met jouw interieur transformatie? Download de gratis visualisatie die je begeleid naar de essentie van jouw interieur.