De beste interieurboeken voor op vakantie

DE BESTE INTERIEUR BOEKEN VOOR OP VAKANTIE
Yes zomervakantie! En of je nou wel of niet op vakantie gaat, een inspirerend boek lezen in het zonnetje is altijd een goed idee. Daarom hebben wij een paar mooie boeken voor jou geselecteerd voor een flinke dosis interieur inspiratie deze zomer.

TINY HOUSES – MONIQUE VAN ORDEN
Wij zijn gek op binnenkijkers, vooral in bijzondere woningen. In dit boek kun je een kijkje nemen in de kleinste huisjes in Nederland en België. Mooie foto’s en interessante verhalen van de bewoners over hoe het is om te leven op minder dan 50 m2.

TWEE BOEKEN OVER MINIMALISME
Zowel Dennis Storm als Jelle Derckx (van Growthinkers) hebben een boek over minimalisme gepubliceerd. Een super interessante visie over hoe je gelukkiger kan zijn met minder. Wil jij meer weten over minimalisme en minimalistisch wonen? Dan zijn deze boeken wellicht wat voor jou (wees gewaarschuwd, als je eenmaal besmet bent met het minimalisme is de kans groot dat je de hele vakantie aan het opruimen en uitzoeken bent).

WONDERPLANTS – IRENE SCHAMPAERT
Ook gek op planten in huis? Het maakt je interieur niet alleen mooier, maar is ook nog eens goed voor het binnenklimaat. Ben jij ook een planten liefhebber of nog niet, maar wil je wel wat planten in huis halen, dan is dit misschien wel een heel goed boek voor jou. Het staat vol met prachtige interieurfoto’s van 20 verschillende interieurs. En in ieder interieur hebben de planten de hoofdrol. Naast mooie foto’s staat het boek ook vol praktische tips.

THUIS JE EIGEN STIJL – SELINA LAKE
Dit boek past perfect bij de zomer want het staat vol vrolijke zomerse kleuren en patronen. Behalve heel veel leuke inspirerende foto’s vind je ook veel DIY upcycle ideeën in dit boek.

ECO WONEN – JUDITH WILSON
Voor ons was dit één van de eerste boeken over ecologisch en duurzaam wonen. Super interessant en bomvol inspirerende foto’s. Wil jij meer weten over duurzaam wonen? Dan is dit boek een absolute aanrader.

Heb jij nog meer tips voor goede interieur boeken voor op vakantie? Deel ze gerust hieronder.

Fijne vakantie!

Zo pasten we dit toe

Inspiratie

voor jouw interieur

About us

Persoonlijk woon- en interieuradvies: van vraag, naar wens, naar ontwerp, naar een thuis. Samen met jou realiseer ik jouw thuishaven!

Geen interieur volgens een trend of stijl. We onderzoeken samen wat écht bij je past, ik ontwerp vervolgens op basis van jouw natuur en leefgewoonten. Daarbij haal ik graag de natuur in huis d.m.v. biophilic design én help ik bij het maken van bewuste keuzes in je interieur. Een gezond huis met natuurlijke materialen. Omringd door spullen waar je om geeft, die je waardeert, je inspireren en jouw verhaal vertellen. Een thuishaven waar jij kan opladen en ontspannen.

Ik geloof erin dat een gezonde en inspirerende thuisbasis, een positieve impact heeft op jou, je omgeving én het milieu.

Download gratis

visualisatie

Meer in contact met de natuur in huis? Ontdek jouw favo natuurspot en de elementen die er voor jou toe doen om een fijne plek te creëren, waar je je gedragen voelt.